Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ma Vie Pour Femme - EDP

Brand: Hugo Boss
Parfumul Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme reprezintă o femeie puternică și independentă care nu se teme de risc. Compoziția parfumului este compusă din trei părți. Prima parte simbolizează… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfumul Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme reprezintă o femeie puternică și independentă care nu se teme de risc. Compoziția parfumului este compusă din trei părți. Prima parte simbolizează modernitatea, a doua parte feminitatea și a treia parte încrederea. Parfum Boss Ma Vie Pour Femme se deschide cu tonuri proaspete de flori de cactus care reprezintă modernitatea. Sensibilitatea delicată a trandafirilor, iasomia și fresa reflectă feminitatea. Această compoziție superbă este completată de lemn cald și cedru, care sunt o reflectare a încrederii. Parfumul Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme este un miros fermecător pentru femei.

 

Parfumul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

floare cactus

inimă

trandafir, iasomie, frezie roz

Fundație

note lemnoase, cedru