Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roses Greedy - EDP

Brand: Mancera
Roses Greede de la Mancera este un parfum floral-fructat, conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Capul este format din mandarină, piersică, nucă de cocos, coacăz negru și ardei roz. Veti… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Roses Greede de la Mancera este un parfum floral-fructat, conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Capul este format din mandarină, piersică, nucă de cocos, coacăz negru și ardei roz. Veti simți trandafir, iasomie și alte tonuri florale în inima. Baza este formată din mosc alb, ambergris, vanilie, zahăr și benzoin.

Nasul acestui parfum este Pierre Montale. Pe piată a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

mandarină, piersică, nucă de cocos, coacăz negru, ardei roz

inimă

trandafiri, iasomie, alte tonuri florale

Fundație

mosc alb, ambergris, vanilie, zahăr, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză