Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mauboussin Pour Elle - EDP

Brand: Mauboussin Cod: pMU002
Variante produs (1):

Descriere

Apă parfum Mauboussin Pour Elle Mauboussin de brand este un parfum floral-fructat pentru fete si femei carora le place parfum proaspat. La începutul mirosul proaspat de ascuns rubarbă, coacaze rosii si flori de portocal. Apoi, se transformă treptat într-o inimă florală și în cele din urmă a stabilit mirosul de caramel, ambra si lemn de santal.

A fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

rubarbă, coacăze roșii, flori de portocale

inimă

trandafir, iasomie, gardenie

Fundație

caramel, chihlimbar, lemn de santal

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Mauboussin

Mauboussin brand a fost creat în 1827, a fost fondator al M. Rocher și J. Noury. Ei specializat inițial în a face bijuterii și tot în legătură cu ea. Opera de arta lor a fost prezentat la mai multe targuri importante din Paris și Viena și apoi faima lor sa răspândit în toată lumea. Marca a primit numeroase premii, în 1950, a deschis primul său butic. Astăzi, marca Mauboussin considerat unul dintre cele cinci branduri internaționale majore de bijuterii, dar nu a ratat nici parfum.

Mauboussin
zile
:
ore
:
minute
:
secunde