Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nepal Aoud - EDP

Brand: Montale
Nepal Aoud este un parfum oriental-lemnos conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Capul distinctiv este format din lemn de arag , șofran și nucșoară. Inima este alcătuită din trandafir… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Nepal Aoud este un parfum oriental-lemnos conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Capul distinctiv este format din lemn de arag , șofran și nucșoară. Inima este alcătuită din trandafir bulgăresc și chihlimbar. În bază veți simți un amestec de mosc, piele și vanilie dulce.

Pierre Montale a fabricat acest parfum. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Cap

agar lemn (oud), șofran, nucșoară

inimă

trandafir, chihlimbar

Fundație

vanilie, mosc, piele

Parametrii

Origine
Franceză