Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prêt-à-Porter - EDT

Aroma de ready-to-uzura de la Naomi Campbell este șic, elegant și stilat ca și Naomi în sine. Răsfățați-vă în lumea de pe podiumurile, lumini strălucitoare, haine de lux și aparatele de fotografiat… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Aroma de ready-to-uzura de la Naomi Campbell este șic, elegant și stilat ca și Naomi în sine. Răsfățați-vă în lumea de pe podiumurile, lumini strălucitoare, haine de lux și aparatele de fotografiat intermitente. Cu acest parfum marchează un remarcabil modele de traiectorie Naomi Campbell, farmecul ei de neuitat si eleganta ca fiind unul dintre modelele de top din toate timpurile. Parfum care vă va da încredere și aura unică a stelelor modei.

Compoziție

Cap

afine, bergamot, pere

inimă

trandafir, violet, bujor alb

Fundație

piersic, paciuli, vanilie pannacotta