Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure XS - EDT

Brand: Paco Rabanne
Pure XS parfum de la marca Paco Rabanne este picant și proaspăt. Introducerea va aborda ghimbir, cimbru și tonuri de verde, arome de inima includ scorțișoară, vanilie, piele și băuturi alcoolice. În… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Pure XS parfum de la marca Paco Rabanne este picant și proaspăt. Introducerea va aborda ghimbir, cimbru și tonuri de verde, arome de inima includ scorțișoară, vanilie, piele și băuturi alcoolice. În concluzie se desfășoară de lemn de cedru, smirnă și zahăr. Scent parfumieri creat Anne Flipo, Caroline Dumur și Bruno Jovanovic.

 

Acesta a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Cap

ghimbir, tonuri de verde, cimbru

inimă

vanilie, scorțișoară, piele, lichior

Fundație

lemn de cedru, smirnă, zahăr

zile
:
ore
:
minute
:
secunde