Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pink Sugar - EDT

Brand: Aquolina
, dulce, doamnelor moderne, proaspete, romantic, echilibrat floral-fructate de parfum - toate aceste atribute ascunde apa de toaletă zahăr roz de Aquolina de brand. Acesta combină bergamot, portocala… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

, dulce, doamnelor moderne, proaspete, romantic, echilibrat floral-fructate de parfum - toate aceste atribute ascunde apa de toaletă zahăr roz de Aquolina de brand. Acesta combină bergamot, portocala, zmeura, frunze de smochin și alte ingrediente interesante.

Acesta a fost lansat în 2004.

Compoziție

Cap

zmeură, bergamot, portocala, frunze de smochin

inimă

lemn dulce, vată de zahăr, crin, coacăze roșii

Fundație

mosc, caramel, vanilie