Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Homme Blue Label - EDT

Brand: Givenchy
Primul lucru pe care il veți  observa la parfumul   Givenchy Pour Homme Blue Label este  prospețimea  stimulantă. Acest parfum lemnos oriental combina… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Primul lucru pe care il veți  observa la parfumul   Givenchy Pour Homme Blue Label este  prospețimea  stimulantă. Acest parfum lemnos oriental combina prospetimea de durata cu putere masculin. Tonurile plăcute de apă oferă claritate și transparență. Piperul conferă  condimentelor   o aroma deosebita, profunzime și strălucire.

Compoziție

Cap

Hedione, bergamot, grapefruit

inimă

piper, cardamom, Artemisia

Fundație

lemn de cedru, vetiver, tămâie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde