Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polo Blue - EDP

Brand: Ralph Lauren
Mare libertate cer albastru, centrale electrice nelimitate. Toate acestea sunt ascunse în parfum aromat pentru bărbați Polo Blue . Combinație de coarde ascuțite ale cardamom si bergamota sunt… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Mare libertate cer albastru, centrale electrice nelimitate. Toate acestea sunt ascunse în parfum aromat pentru bărbați Polo Blue . Combinație de coarde ascuțite ale cardamom si bergamota sunt completate de note florale de salvie, verbina si busuioc. Baza de amestecuri paciuli, vetiver si piele de căprioară în armonie perfectă cu tonuri de lemn.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

cardamom, bergamot, note marine

inimă

salvie, verbină, busuioc, orris

Fundație

paciuli, tonuri lemnoase, piele de căprioară, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde