Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Femme - EDT

Brand: Rochas Cod: pRC015
Variante produs (1):

Descriere

Rochas Femme este un parfum chypre caldă cu fructe și arome florale, feminin și șic. La baza parfumului zacítíte piersica, bergamot, prune și lemn de cedru. Parfumul este potrivit pentru uzura seara.

A fost lansat deja în 1943!

Compoziție

Cap

piersic, prun, chimen, lemn de trandafir

inimă

iasomie, trandafir, violete, cuișoare

Fundație

vanilie, mușchi, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Rochas

Marcel Rochas a fondat compania sa de moda in 1925. Celebra sa Femme parfumuri înfășurat în dantelă a fost în 1990, la 35 de ani de la moartea sa, din nou, pus în vânzare. Rochas are o multime de gamă largă de mirosuri - de la aldehide modă Madame Rochas, prin baroc oriental Bizanț la lumină Eau de Rochas și tineresc Poupee.

Rochas
zile
:
ore
:
minute
:
secunde