Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sun - deodorant roll-on

Brand: Jil Sander
parfum oriental clasic cu un buchet bogat de Jil Sander , cu esente de lemn calde sărutări și decapare blând. Sun parfum este perfect pentru o seară fierbinte de vară. acorduri calde de patchouli,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum oriental clasic cu un buchet bogat de Jil Sander , cu esente de lemn calde sărutări și decapare blând. Sun parfum este perfect pentru o seară fierbinte de vară. acorduri calde de patchouli, lemn de santal si vanilie sunt radiind cu note delicate de iasomie, lacramioare si violete. Acesta este un parfum oriental, care ține razele soarelui pe pielea ta, chiar și atunci când norii cerului peste.

Acesta a fost lansat în 1989.

Compoziție

Cap

bergamota, coacăz negru, lemn de trandafir

inimă

iasomie, crin de vale, violet

Fundație

patchouli, lemn de santal, vanilie