Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Orchid - EDP

Brand: Tom Ford
Black Orchid este un parfum floral-oriental pentru femei de la marca Tom Ford, care a fost creat în 2006. La început veți simți combinația de lămâie, bergamotă, tuberculul, coacăz negru, mandarină,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Black Orchid este un parfum floral-oriental pentru femei de la marca Tom Ford, care a fost creat în 2006. La început veți simți combinația de lămâie, bergamotă, tuberculul, coacăz negru, mandarină, ylang-ylang, iasomie și gardenie. Inima aparține tonurilor florale-fructate, iar baza ascunde tămâie, chihlimbar, paciuli, vetiver, lemn de santal, vanilie și ciocolată.

Parfumul Black Orchid este la modă și atemporal în același timp!

Compoziție

Cap

lămâie, bergamotă, tuberculul, coacăz negru, mandarină, ylang-ylang, iasomie și gardenie.

Inimă

orhidee, lotus, condimente, tonuri de fructe

Fundație

tămâie, chihlimbar, paciuli, vetiver, lemn de santal, vanilie, ciocolată