Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Noir Extreme - EDP

Brand: Tom Ford
În 2015 , el a introdus marca Tom Ford parfum oriental-lemnos numit Extreme Noir. Răsfățați-vă într-o combinație de chihlimbar, vanilie, lemn de santal, iasomie, alte flori și alte componente… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2015 , el a introdus marca Tom Ford parfum oriental-lemnos numit Extreme Noir. Răsfățați-vă într-o combinație de chihlimbar, vanilie, lemn de santal, iasomie, alte flori și alte componente originale. Extreme Noir este deschis pentru toți oamenii care vor să fie ei înșiși.

Compoziție

Cap

șofran, nucșoară, nucșoară, neroli, mandarine

inimă

Iasomie, Kulfi, floare de portocal, trandafir, mastic

Fundație

ambră, vanilie, lemn de santal, note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde