Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tuscan Leather - EDP

Brand: Tom Ford
Piele toscan este un nou parfum pentru femei și bărbați. Cap de parfum este compus din șofran, zmeura si cimbru. La inimă găsi iasomie și tămâie. Aroma de piele de la baza sa se împletește cu tonuri… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Piele toscan este un nou parfum pentru femei și bărbați. Cap de parfum este compus din șofran, zmeura si cimbru. La inimă găsi iasomie și tămâie. Aroma de piele de la baza sa se împletește cu tonuri de lemn, chihlimbar și piele de căprioară. Piele toscan este un parfum extravagant senzual, care va multumi pe toate femeile încrezătoare și bărbați.

Compoziție

Cap

cimbru, zmeura, șofran

inimă

iasomie, tămâie

Fundație

piele, tonuri de lemn, chihlimbar, piele de căprioară