Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Touch For Men - EDT

Brand: Burberry
De la început apare  prospețimea  tonurilor  greu definibile: violete,  mandarină  si abia perceptibilul  amestec  revigorant de piper alb… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

De la început apare  prospețimea  tonurilor  greu definibile: violete,  mandarină  si abia perceptibilul  amestec  revigorant de piper alb redus cu finetea lemnului de  cedru și mușchiului de stejar. Ca o inspiratie  puternică și profundă aroma  se dezvolta într-o alchimie masculina de  vetiver, mosc alb si boabe de tonka.

Compoziție

Cap

Artemisia, frunze de mandarine, frunze de violet

inimă

piper alb, nucsoara, lemn de cedru Virginia

Fundație

vetiver, boabe de tonka, mosc alb

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde