Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Toujours Glamour - EDT

Brand: Moschino
Pielea ta atinge ușor damf de prospețime care dezvăluie instantaneu chiar și dorințele cele mai secrete. Compoziția fascinant este o expresie vie a feminității moderne. Mirosul este cheia care… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pielea ta atinge ușor damf de prospețime care dezvăluie instantaneu chiar și dorințele cele mai secrete. Compoziția fascinant este o expresie vie a feminității moderne. Mirosul este cheia care deschide ușa secretă în lumea extraordinară a Moschino în care realitatea amestec și fantezie.

Flacon ca o formă de inimă pasionat de o combinație vibrant de argint și violet, atrage la prima vedere perfectă ei, dar modele spirituale. Toate proporțiile reciproc de asteptare si ornamente sofisticate, argintul din partea lui, inspirate de modelul tipic de marca Moschino. Rezultatul este o impresie că există mii de raze de lumină reflectată în toate direcțiile. Capac violet sticla este înfășurat într-o inel de argint, creând o înflorire coroană imaginar, atunci când sticla de sticlă este un potir și un parfum delicat, apoi nectar prețios.

Parfum a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

cardamom, frunze violet, Fructe de Rosa canina

inimă

lacramioare, iasomie Sambac, migdale

Fundație

rășini, heliotrop, mosc