Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Toujours Glamour - EDT

Brand: Moschino Cod: pMS098
Variante produs (1):

Descriere

Pielea ta atinge ușor damf de prospețime care dezvăluie instantaneu chiar și dorințele cele mai secrete. Compoziția fascinant este o expresie vie a feminității moderne. Mirosul este cheia care deschide ușa secretă în lumea extraordinară a Moschino în care realitatea amestec și fantezie.

Flacon ca o formă de inimă pasionat de o combinație vibrant de argint și violet, atrage la prima vedere perfectă ei, dar modele spirituale. Toate proporțiile reciproc de asteptare si ornamente sofisticate, argintul din partea lui, inspirate de modelul tipic de marca Moschino. Rezultatul este o impresie că există mii de raze de lumină reflectată în toate direcțiile. Capac violet sticla este înfășurat într-o inel de argint, creând o înflorire coroană imaginar, atunci când sticla de sticlă este un potir și un parfum delicat, apoi nectar prețios.

Parfum a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

cardamom, frunze violet, Fructe de Rosa canina

inimă

lacramioare, iasomie Sambac, migdale

Fundație

rășini, heliotrop, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Moschino

Franco Moschino Născut lângă Milano în 1950. Inițial a vrut să devină un pictor. Ea dedicat publicitate și de moda desene și a lucrat pentru mai mulți ani, cu Versace. Și, în sfârșit, el a devenit un designer de moda companie italiană Cadette.

În 1983 el a fondat propria companie Moonshadow și a lansat Moschino Couture! Dacă nu poți fi elegant, fie de cel puțin extravagant, a spus el, Moschino și fiecare show surprins o idee socanta ca. strat de ursuleți de pluș sau tricouri incinerate cu inscripția - prea mult de călcat îmbrăcăminte. Cu colectarea primelor bărbați au venit în 1986. Doi ani mai târziu el a introdus o serie de Cheap & Chic. Moschino devenit propuneri celebre colorate, uneori extravagante.

Parfum primele femei a văzut lumina în 1987 și în 1990, urmată de parfum primii bărbați. Printre cele mai populare parfumuri Moschino este, fără îndoială, femei apă de toaletă Moschino Cheap & Chic I Love Love. Pe partea de sus a popularitate deține din 2004. Parfum va apela la o combinatie de citrice suculent, lemn exotic, un vârf de cuțit de scorțișoară și ceai trandafiri. Aceeași atenție încearcă să creeze o floare haioase Moschinno. Complet diferit este Moschino Toujours Glamour, doar câteva picături și atinge lumina voastră adiere piercing de frunze prospețime violet, crin de vale, iasomie si migdalele.

Mai multe informații despre brand Moschino puteți citi în nostru revista.

Moschino
zile
:
ore
:
minute
:
secunde