Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic HD -flacon reîncărcabil 5 ml (auriu)

Brand: Travalo
Travalo Classic HD este un flacon practic în care puteți pompa simplu parfumul preferat și îl veți avea întotdeauna la îndemână. Utilizare : Scoateți capacul pulverizator al parfumului dumneavoastră… Descriere și parametrii

Descriere

Travalo Classic HD este un flacon practic în care puteți pompa simplu parfumul preferat și îl veți avea întotdeauna la îndemână.


Utilizare
: Scoateți capacul pulverizator al parfumului dumneavoastră, puneți-l pe tub Travalo Refillable și pompați cu întregul flacon. Astfel, sticla goală se va umple.

Compoziție

Cap

-

Inimă

-

Fundație

-

Produsul este, de asemenea, în secțiunile