Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection Extraordinaire Ambre Imperial - EDP

Colecția Extraordinaire Ambre Imperial a fost creată de parfumerierul Quentin Bisch în 2015. Tonurile de top sunt compuse din bergamot și piper roz. In inima se afla tonuri de vanilie în armonie cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Colecția Extraordinaire Ambre Imperial a fost creată de parfumerierul Quentin Bisch în 2015. Tonurile de top sunt compuse din bergamot și piper roz. In inima se afla tonuri de vanilie în armonie cu chihlimbarul, benzoina și fasole tonka. Puteți simți tonurile lemnoase in bază.

Compoziție

Cap

bergamot, piper roz

inimă

vanilie, chihlimbar, fasole tonca, benzoin

Fundație

note lemnoase