Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bright Crystal - EDT

Brand: Versace
Aromp proaspăt florală. Senzualitate delicată, claritate de cristal și luminozitate sclipitoare: Versace prezintă  Bright Crystal. O bijuterie de o frumusețe rafinată, plină de tonuri răcoritoare și… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Aromp proaspăt florală. Senzualitate delicată, claritate de cristal și luminozitate sclipitoare: Versace prezintă  Bright Crystal. O bijuterie de o frumusețe rafinată, plină de tonuri răcoritoare și înfiorate de flori. Parfumul fascinant și încântător este creat pentru femeia Versace, puternică șiîncrezută în sine, dar totodată plină de  senzualitate feminină  și frumusețe fermecătoare. La prima atingere, ca o eșarfă de mătase, vă vor înfășura note geniale  de yuzu , iar apoi vă vor împrospăta cu  sucul proaspăt  de rodie scurs prin cuburile reci de gheață. Apoi vine rândul la un  cocktail feminin nobil creat din  flori de magnolie, bujori și lotus, care unesc în sine claritatea și senzualitatea. Apoi se dezvăluie un  acord plăcut de ambra, lemn cald de Akasa (copac de  nuci caju) și mosc.

Parfumul a fost lansat pe piață în 2006.

Compoziție

Cap

tonuri reci, rodie, yuzu

inimă

bujor, magnolie, floare de lotus

Fundație

ambră , mosc, lemn Akasa

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde