Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crystal Noir - EDP

Brand: Versace
Crystal Noir reprezintă o aroma plină de  magie, un parfum eteric și senzual în același timp. Notele fructat-orientale se subliniază în compoziția special elaborată, bazată pe o lista mare de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Crystal Noir reprezintă o aroma plină de  magie, un parfum eteric și senzual în același timp. Notele fructat-orientale se subliniază în compoziția special elaborată, bazată pe o lista mare de ingrediente atent selectate. La începutul apar notele de ghimbir, cardamom si piper, inima -  florala,  baza parfumului  consta din ambra, mosc si lemn de santal.

Compoziție

Cap

ghimbir, cardamom, piper

inimă

gardenie, flori de portocale, bujor

Fundație

ambră, mosc, lemn de santal

Parametrii

Origine
Italiană