Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Victory League - deodorant spray

Brand: Adidas Cod: pAD118

Descriere

Adidas Victory League este un miros nobil pentru un om de încredere care crede în performanța individuală, în timp ce știe că efortul echipei conduce la victorie. Prosperitatea notelor de top aromatice de bergamot, busuioc și iarbă proaspăt tăiată provine din inima fructo-picantă a mirosului, cu note de lavanda, pere și scorțișoară. Caracterul unic al mirosului elegant subliniază atingerea senzuală și delicată a lemnului de cedru, a vaniliei și a moscului.

 

Compoziție

Cap

bergamota, busuioc, tonuri de verde

inimă

pere, scortisoara, lavanda

Fundație

lemn de cedru, mosc, vanilie

Brand: Adidas

Adidas de brand a fost fondata in 1924 de catre fratii Rudolf Dassler și Adolf în Germania. Numele de marcă este derivat de la numele fondatorului, porecla Adolf este că numele de familie Adi Dassler și cuvinte apoi combinarea a fost numele Adidas. Este interesant că, atunci când în 1948 frații au decis că toată lumea va avea propria sa companie, el a ținut Adidas Adolf și Rudolf a fondat celebra firma Puma. La nivel global de brand cunoscut Adidas oferă pantofii patroni sale, sport, mingi, costume de baie, ochelari, cosmetice, accesorii de moda si sport ceasuri. Scent, care sub marca proprie prezent, ele sunt accesibile si foarte populare.

Pentru mai multe informații despre brand Adidas puteți citi în nostru revista.

Adidas