Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flowerbomb - EDP

Brand: Viktor & Rolf
O adevărată bombă cu flori - aceasta este Bomba de Flori de la Viktor & Rolf Tonurile florale proaspete te vor învălui complet sub aripi. La începutul parfumului este un amestec de bergamotă, ceai și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

O adevărată bombă cu flori - aceasta este Bomba de Flori de la Viktor & Rolf Tonurile florale proaspete te vor învălui complet sub aripi. La începutul parfumului este un amestec de bergamotă, ceai și iasomie, în inimă găsim orhidee și frezie. Baza ascunde un trandafir și frezie.

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

ceai, bergamotă, iasomie

inimă

orhidee, frezie

Fundație
trandafir, patchouli