Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flowerbomb - EDP

Brand: Viktor & Rolf Cod: pVK001
Variante produs (2):

Descriere

O adevărată bombă cu flori - aceasta este Bomba de Flori de la Viktor & Rolf Tonurile florale proaspete te vor învălui complet sub aripi. La începutul parfumului este un amestec de bergamotă, ceai și iasomie, în inimă găsim orhidee și frezie. Baza ascunde un trandafir și frezie.

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

ceai, bergamotă, iasomie

inimă

orhidee, frezie

Fundație
trandafir, patchouli

Produkt je také v sekcích

Brand: Viktor & Rolf

Duo olandez Viktor și Rolf Snoeren Horsting imediat după finalizarea studiilor, în 1992, a decis să își unească forțele în începutul profesional. Inițiale Oamenii de birou program de proiectare și de îmbrăcăminte pentru femei mai târziu au fost adăugate în timp, precum și accesorii, încălțăminte și lenjerie. Culoare acoperite modele, le îmbrăcați în pături sau să le înlocuiască Barbin. În ultimii șaisprezece ani au schimbat modul de performanță artistică, după cum reiese din expozitie la Londra. Parade sunt întotdeauna un spectacol de mare. Duo lucru Viktor & Rolf, care sa reunit la studiile olandeze Arnhem Academia de Arta si Design, intervine multe zone. Acolo modele haute couture, îmbrăcăminte, sau de colectare pentru H & M. De asemenea, a fost de succes parfum pentru femei Flowerbomb și antidot Fragrance. Caut ceva original? Atunci nu mai ai nevoie de!

Viktor & Rolf
zile
:
ore
:
minute
:
secunde