Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Opium 2009 - EDP

Opiul simbolizează fascinația Orientului și simțul său unic de înțelegere a emoțiilor feminine ascunse și a pasiunilor secrete. Yves Saint Laurent Opium 2009 include iasomie, bergamot, mandarină și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Opiul simbolizează fascinația Orientului și simțul său unic de înțelegere a emoțiilor feminine ascunse și a pasiunilor secrete. Yves Saint Laurent Opium 2009 include iasomie, bergamot, mandarină și smirnă. Designul flaconului a fost proiectat de directorul YSL Fabien Baron și Stefano Pilati. Noul flacon este însoțit de o campanie publicitară, iar Karen Elson a devenit fata acestei campanii.

Compoziție

Cap
bergamotă, portocale, crin din vale
inimă
garoafa, iasomie, smirnă
Fundație
patchouli, opoponax, ambră, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză