Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

UNICATUM chondro - balsam de turbă cu extracte din plante 250 ml

Brand: Herbamedicus
Turba balsam UNICATUM chondro un masaj după preparare obositoare de zi cu zi activități adecvate. Acesta a fost dezvoltat pe baza tradiționale, generații de rețetă dovedit. Compoziția sa echilibrat… Descriere și parametrii

Descriere

Turba balsam UNICATUM chondro un masaj după preparare obositoare de zi cu zi activități adecvate. Acesta a fost dezvoltat pe baza tradiționale, generații de rețetă dovedit. Compoziția sa echilibrat garanteaza un efect lat si puternic. Turba balsam conține substanțe care diminuează congestia în mușchiul, articulații dureroase, muschi si a coloanei vertebrale.

Aviz

Conceput numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, mucoasele și pielea vătămată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei. Rar, nu poate exclude apariția unei reacții alergice la oricare dintre ingredientele bio-activ. În acest caz, este necesar să se întrerupă aplicarea și dacă simptomele persistă, consultați un medic. Roșeață foarte intensă este natural si este o manifestare a fluxului sanguin dorit. Testat dermatologic. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde