Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

UNICATUM chondro - balsam de turbă cu extracte din plante 250 ml

Brand: Herbamedicus Cod: z4188

Descriere

Turba balsam UNICATUM chondro un masaj după preparare obositoare de zi cu zi activități adecvate. Acesta a fost dezvoltat pe baza tradiționale, generații de rețetă dovedit. Compoziția sa echilibrat garanteaza un efect lat si puternic. Turba balsam conține substanțe care diminuează congestia în mușchiul, articulații dureroase, muschi si a coloanei vertebrale.

Aviz

Conceput numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, mucoasele și pielea vătămată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei. Rar, nu poate exclude apariția unei reacții alergice la oricare dintre ingredientele bio-activ. În acest caz, este necesar să se întrerupă aplicarea și dacă simptomele persistă, consultați un medic. Roșeață foarte intensă este natural si este o manifestare a fluxului sanguin dorit. Testat dermatologic. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Brand: Herbamedicus

Compania Genuine elvețian preparate Herbamedicus se face pe baza tradiționale, generații de rețete dovedite și sunt îmbogățite de cele mai recente descoperiri ale științei moderne și fytofarmacie moderne. Toate aceste produse au un conținut ridicat și echilibrată a extracte din plante active și uleiuri vegetale și unele dintre ele sunt de a crește eficiența îmbogățit substanțe farmacologice dovedite clinic, care sunt în totalitate de origine naturală. Extracte din plante și uleiuri esențiale conținute în aceste produse îndeplinesc cerințele stricte pentru cea mai buna calitate si sunt furnizate de către contractori de renume.

Calitatea de extracte de plante este testat continuu, oferind astfel un conținut standardizat de substanță activă. Toate produsele sunt fabricate cu un accent pe de înaltă calitate și producerea lor supravegheat de către experți cu ani de experiență în domeniul produselor cosmetice naturale. Toate pregătirile pentru uz extern sunt ambalate în borcane de farmacie care poartă sigiliul de tragere pentru a proteja originalitatea conținutului și etichetele sunt în relief logo-uri holografice, care servește ca protecție împotriva falsificării. Produse nu sunt testate pe animale.

Herbamedicus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde