Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Dual 22417G

Brand: Oliver Weber
Cercei, care mișcă lumea! Tendințele recente de modă indică la cerceii cu aspect de piercing , dar nu își pierd grația ci devin chiar mai grațioși. Cerceii sunt prevăzuți cu cristale Swarovski,… Descriere și parametrii

Descriere

Cercei, care mișcă lumea! Tendințele recente de modă indică la cerceii cu aspect de piercing , dar nu își pierd grația ci devin chiar mai grațioși. Cerceii sunt prevăzuți cu cristale Swarovski, realizați dintr-o perlă sintetică care se extinde dincolo de partea din față a cerceilor. Cerceii dau astfel o impresie completă. Metalul este într-o culoare modernă aurie.

Lima - Prague - Las Vegas - Monte Carlo...
...călătoriți in jurul lumii cu bijuteriile de la marca Oliver Weber pentru sezonul primăvară/vară 2015. Cu acești cercei universali veți ajunge in Praga istorică.

Parametrii

Culoare
transparent, cu perle, aurie, alb
Finisaj de suprafață
Luciu, aurit
Lungime
3 cm
Material
cristale Swarovski, metal comun, perle artificiale
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
șurub – balonaș
zile
:
ore
:
minute
:
secunde