Se apropie Ziua Tatălui, iar tu încă nu știi ce cadou să-i oferi? Nu este atât de ușor să alegi un cadou potrivit, care să-l facă fericit și să-i fie totodată pe plac. Îți oferim SELECȚIA TOP cu cele mai inspirative cadouri pentru bărbați, cu care sigur nu vei da greș.

 

1. Un parfum bărbătesc bun

Chiar dacă fiecare ne imaginăm frumusețea în mod diferit, trebuie să recunoaștem că un cowboy cu o față netezită de vânt mirosind a paie și a transpirație de la munca grea nu este atât interesant ... Nimic nu-i la fel de sexy ca un bărbat îngrijit care miroase bine. Cu unul dintre cele mai bine vandute parfumuri pentru barbati, Lacoste Essential, pur si simplu nu vei da greș.

Essential - EDT
BestsellerPână la -35 %
Lacoste
Essential - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.
Eau Fraiche Man - EDT
BestsellerPână la -16 %
Versace
Eau Fraiche Man - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.
Cool Water Man - EDT
BestsellerPână la -30 %
Davidoff
Cool Water Man - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.
Acqua Di Gio Pour Homme - EDT
BestsellerPână la -8 %
Armani
Acqua Di Gio Pour Homme - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.
Boss No. 6 Bottled - EDT
BestsellerPână la -13 %
Hugo Boss
Boss No. 6 Bottled - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.
CK One - EDT
BestsellerPână la -22 %
Calvin Klein
CK One - EDT
estimam pe 5.10. la Dv.

2. A venit timpul pentru ceas

Ceasurile pentru bărbați, au o semnificație similară ca și bijuteriile pentru femei. Nici boom-ul celor mai inteligente smartphone-uri nu a scos ceasul de pe încheietura bărbatului. Un ceas elegant nu se înlocuiește cu nimic. Este MUST HAVE mai ales pentru bărbații din mediul de afaceri. Când alegi un ceas, concentrează-te asupra necesităților fiecăruia. Un sportsman va fi încântat de un ceas care il va ajuta să-și îmbunătățească performanța, pe când un manager, de un model care să se potrivească perfect cu costumul său.

Edifice EF-316D-1AVEF
Bestseller
Casio
Edifice EF-316D-1AVEF
estimam pe 5.10. la Dv.

3. Fără portofel nu iese din casă

Atunci când alegi un portofel pentru femeie, trebuie să ții cont de mai mulți factori - să fie cât mai spațios pentru o varietate de carduri de plată si de loialitate, chitanțe, fotografii și multe alte secrete. Pentru bărbați este exact invers. Cu cât portofelul este mai mic, cu atât mai bine. Nu-l poartă, spre deosebire de femei într-o geantă spațioasă, dar cel mai des în buzunarul din spatele pantalonilor sau în buzunarul de la piept al sacoului. Este important să alegi un portofel din piele de înaltă calitate pentru rezistență. Bărbații, în comparație cu femeile, nu-și schimbă portofelul des.

4. Bijuterii pentru bărbați

Să alegi o bijuterie pentru bărbați nu este atât de dificil cum pare la prima vedere. Pentru un bărbat elegant care petrece toată ziua în costum, cea mai bună alegere este o agrafă pentru cravată sau butoni pentru cămașă. O alegere bună este și o brățară în combinație cu oțel chirurgical și piele. Pentru un bărbat care poartă lanțișoare, poți să alegi un colier cu plăcuță de identificare sau cu un alt pandantiv tipic.

 

5. Un bărbat adevărat are grijă de aspectul său

Parfumul a fost deja ales, cum rămâne cu produse cosmetice? Chiar și bărbații au nevoie de o îngrijire corespunzătoare a pielii, deși nu au nevoie de multe creme, loțiuni și măști diferite. Se bazează, doar pe cosmetice de calitate pentru bărbierit, geluri răcoritoare de duș și șampoane pentru păr. Un cadou ideal este setul de cosmetice care conține aceste produse. Produsele cosmetice pot avea un parfum de piper negru sau alte condimente, iar pentru un sportiv înflăcărat poți alege o combinatie mai proaspătă.

6. Cel mai bun cadou, este cel pe care și-l alege singur

Dacă încă nu ai hotărât ce cadou să alegi, optează pentru un voucher cadou, datorită căruia își va alege exact ceea ce își dorește cel mai mult. Dacă tatăl tău este un bărbat tipic și tot spune că nu are nevoie de nimic, cel puțin va avea posibilitatea să-și aleagă singur un cadou care îl va face mai fericit :-)

Nate JR 1487
-53 %
Fossil
Nate JR 1487
estimam pe 5.10. la Dv.