Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK One - EDT

Brand: Calvin Klein
Un parfum ușor răcoritor, destinat atât femeilor, cât și bărbaților. CK One este un parfum natural, în pas cu noile tendințe. Mirosul CK One celebrează personalitatea și, în același timp, se… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Un parfum ușor răcoritor, destinat atât femeilor, cât și bărbaților. CK One este un parfum natural, în pas cu noile tendințe. Mirosul CK One celebrează personalitatea și, în același timp, se îndreaptă către un grup diferențiat intern, care este identificat prin această abordare. Este un amestec revigorant de tonuri de mosc și fructe de pădure. Flaconul are o formă originală, asemănătoare unei sticle de rom din Jamaica.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 1995.

Compoziție

Cap

bergamota, cardamom, pepene verde, papaya, ananas

Inimă

extract special de iasomie, violete, trandafir, nucșoară

Fundație

mosc alb, chihlimbar, mușchi de stejar