Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceas analog pentru femei 005-9MB-13110A

Brand: Bentime
Ceasurile de la atelierul Bentime sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile delicate. Cadranul lor alb este decorat cu un model delicat pe margine și limbi argintii cu patru… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul Bentime sunt perfecte pentru toate doamnele cărora le plac accesoriile delicate. Cadranul lor alb este decorat cu un model delicat pe margine și limbi argintii cu patru indicatoare principale. Ceasul se prinde pe mână cu o brățară în stil milanez, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie să fie scurtată de un profesionist. Bucurați-vă de un accesoriu care se va potrivi la fiecare ținută. 

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
brățară milanese - metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde