Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Collection LTP-1263PG-7BEF

Brand: Casio
Fie că optați pentru un tricou viu colorat sau costum oficial, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun companion. se potrivește lor mică pungă și doamnelor marginale, o… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că optați pentru un tricou viu colorat sau costum oficial, ceas atelierul brandului Casio va fi întotdeauna cel mai bun companion. se potrivește lor mică pungă și doamnelor marginale, o combinație de argint și de aur culorile pe care le vei iubi pentru aspectul său fără vârstă. cadran luminos se bazează pe un design clasic. Se decoreaza cu un accesoriu care nu te obosit.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
27 x 33 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile