Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Red Door - EDT

Red Door este parfum floral oriental de la Elizabeth Arden pentru toate femeia misterioasă. Este un parfum de cristal proaspete, care celebrează viața. Încearcă-l și se încadrează în dragoste cu un… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Red Door este parfum floral oriental de la Elizabeth Arden pentru toate femeia misterioasă. Este un parfum de cristal proaspete, care celebrează viața. Încearcă-l și se încadrează în dragoste cu un parfum remarcabil, care devine al doilea sine.

Parfumul a fost lansat în 1989.

Compoziție

Cap

prune, piersici, violet, anason, trandafir

inimă

garoafa, orhidee, frezie, crin, iasomie, tuberoza, ylang-ylang

Fundație

lemn de santal, ambra, mosc, benzoin, heliotrop, vetiver, cedru