Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Quartz Elegant EU6072-56D

Brand: Citizen
Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu elegant, de înaltă calitate, care să vă revitalizeze foarte mult ținuta, pariați pe ceasuri japoneze Citizen . Designul total auriu împreună cu fața de ceas… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu elegant, de înaltă calitate, care să vă revitalizeze foarte mult ținuta, pariați pe ceasuri japoneze Citizen . Designul total auriu împreună cu fața de ceas perlat oferă o impresie foarte luxoasă. Cadranul oferă mâini elegante, cu indexuri simple și o ștampilă de date utilă. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Citizen va fi alături de tine la fiecare pas și nu te poți îndrepta fără îndoială.

Observații

Ceasul se livrează în Citizencutia originală Citizen.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
5 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
63
Dimensiune
28 x 32 x 7,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde