Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miracle - EDP

Brand: Lancome
Fiecare clipă este un miracol, pe care poate îl poate induce doar o femeie. Miracle - aromă energică și revelatoare. Dorința de a fi mereu fascinată de miracolul vieții. Abilitatea de a transforma… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Fiecare clipă este un miracol, pe care poate îl poate induce doar o femeie. Miracle - aromă energică și revelatoare. Dorința de a fi mereu fascinată de miracolul vieții. Abilitatea de a transforma fiecare secundă a vieții într-un miracol. Aromă proaspătă, senzuală, florală și ușor picantă, a cărui fața este actrița Uma Thurman.

Aroma a fost lansată pe piață în anul 2000.

Compoziție

Cap

frezii, prune chineze

Inimă

magnolie

Fundație

iasomie, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză