Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Swiss Made 20011/3

Brand: Festina
Elegant, elegant și elegant în orice moment - aceasta este femeia care poartă ceasuri Festina din colecția Elvețian Made . Cu această serie, care îndeplinește toate cerințele unui prestigios ceas… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Elegant, elegant și elegant în orice moment - aceasta este femeia care poartă ceasuri Festina din colecția Elvețian Made . Cu această serie, care îndeplinește toate cerințele unui prestigios ceas elvețian Made (50% sau mai multe componente fabricate în Elveția, mișcare elvețiană, asamblare finală și teste finale în Elveția), Festina aduce un omagiu orologiei tradiționale elvețiene.
Cadranul lor albastru cu un model impresionant se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini de aur și indexuri cu cifre romane. Există, de asemenea, o ștampilă pentru data în poziția 3. Cadranul acoperă cristalul de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și păstrează o strălucire strălucitoare chiar și după ani de uzură. Ceasul este alimentat de mișcarea elvețiană de cuarț Ronda 775 . Carcasa este realizată din oțel placat cu aur de înaltă calitate, curea albastră apoi piele decorată cu model crocodil. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 10BAR, datorită căreia puteți înota chiar și cu ceasul.
Poftiți-vă cu un supliment care va fi întotdeauna perfect.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 775
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
29 x 33 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde