Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nate JR1401

Brand: Fossil
Ceasul Fossil elegant pentru bărbați este potrivit pentru toți bărbații, într-o culoare închisă. Marele cadran negru este dominat de numere mari, cu indicatori distinctivi care fac o piesă foarte… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Fossil elegant pentru bărbați este potrivit pentru toți bărbații, într-o culoare închisă. Marele cadran negru este dominat de numere mari, cu indicatori distinctivi care fac o piesă foarte rară a ceasului. Tasta multifuncțională va servi ca un cronometru și un ceas de 24 de ore, inclusiv data-box-ul necesar. Cu ajutorul a 10 ATM-uri impermeabile, puteți înota cu ceasul dvs. fără probleme. Indiferent dacă vă luați ceasul pentru un costum sau cămașă de timp liber, veți fi mereu șic.

Observații

Ceasul se livrează în Fossilcutia originală Fossil.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
193
Dimensiune
50 x 60 x 18 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde