Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Riley ES3203

Brand: Fossil
Fiecare femeie ar trebui să-i dea o doză de lux din când în când. Nu neglijați și în acest sens și fixați ceasul Fossil pe încheietura mâinii. Design-ul lor de aur arată pur și simplu perfect și… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare femeie ar trebui să-i dea o doză de lux din când în când. Nu neglijați și în acest sens și fixați ceasul Fossil pe încheietura mâinii. Design-ul lor de aur arată pur și simplu perfect și poate fi trecut cu vederea pe încheietura mâinii. Fața ceasului impresionează cu trei sub-agende cu data, ziua săptămânii și ora 24 de ore. Cristalele limpezind căptușeala ramei din oțel strălucește de fiecare dată când îți faci gestul și poți găsi mai multe pietre mici la indici. Ieșiți din mulțime și fiți unici.

Observații

Ceasul se livrează în Fossilcutia originală Fossil.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
116
Dimensiune
38 x 50 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile