Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - EDT

Light Blue este un parfum senzațional, copleșitor și irezistibil ca și bucuria pentru viață. Aroma  fermecătoare și fascinantă este plină de farmec și seducție  feminină. De la  prima aromă prindeți … Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Light Blue este un parfum senzațional, copleșitor și irezistibil ca și bucuria pentru viață. Aroma  fermecătoare și fascinantă este plină de farmec și seducție  feminină. De la  prima aromă prindeți  "parfumul  viu " de mere Granny Smith, mirosul tânăr si spumant al lămâiilor siciliene și culorile albastre de  clopoței. Aroma limpede de bambus, in inima  se completează cu jasminul  și trandafirul alb. După veți putea recunoaște un miros specific de mosc, ce  aduce un sentiment omniprezent de prospețime, cedru si ambra seducătoare. Light Blue este un parfum revigorant potrivit în special pentru vară.

Parfumul a fost lansat in 2001.

Compoziție

Cap

Lămâie siciliana, măr verde Granny Smith , clopoței

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, ambra și mosc

Parametrii

Origine
Italiană