Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue Pour Homme - EDT 75 ml + balsam după ras 75 ml

Parfum pentru bărbați Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme se concentrează pe bărbații care sunt aproape de sufletul Mediteranei și radiază o senzualitate sexy plină de farmec. Domenico Dolce si… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum pentru bărbați Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme se concentrează pe bărbații care sunt aproape de sufletul Mediteranei și radiază o senzualitate sexy plină de farmec. Domenico Dolce si Stefano Gabbana explica conceptul lor: „Light Blue Pour Homme a fost fabricat pentru bărbatul Dolce & Gabbana, care are grija de el însuși, care practică sport și are o seducție modernă. Parfumul este compus din tonuri proaspete, picante și tonuri senzuale ale Mediteranei, pe care o considerăm cel mai senzual loc de pe pământ. "

Compoziție

Cap

mandarina, grapefruit, bergamot

Inimă

ienupăr, piper, lemn de trandafir

Fundație

mosc, coaja de stejar

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde