Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

For Men Intense - EDP

Brand: Bentley Cod: pLY004
Variante produs (1):

Descriere

Bentley For Men Intense este parfum pentru barbati, care aparține parfum oriental-picant. Introducerea va aborda foaia de dafin, bergamot si piper negru -. După cuvântul busteni rom, note lemnoase, scorțișoară, geranium și sagebrush în inima parfumului, și miros în cele din urmă încoronare patchouli, lemn de cedru, tămâie, benzoin, piele P>

 

Piața a fost lansat în 2013. p>

Compoziție

Cap

frunze de dafin, bergamot, piper negru

inimă

rom, note lemnoase, scorțișoară, muscata, salvie p>

Fundație

patchouli, lemn de cedru, tămâie, benzoin, piele p>

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Bentley

Bentley este un tânăr de brand parfum care poartă numele celebrului companie auto English. Primul parfum Bentley a fost lansat în 2013 și au fost doar trei. Clasic Bentley pentru barbati parfum este popular nu numai pentru compoziția sa oriental picant cald. Iubitorii de masini de lux vor aprecia calitatea și parfumuri Bentley.

Bentley
zile
:
ore
:
minute
:
secunde