Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Infinite - EDT

Brand: Bentley
Mirosul distinctiv de la Infinit Bentley cu lămâi. parfum Infinit pentru bărbați care iubesc de calitate. De la început vă simțiți citrice, lavanda si cedru, care se întinde în violete, piper… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mirosul distinctiv de la Infinit Bentley cu lămâi. parfum Infinit pentru bărbați care iubesc de calitate. De la început vă simțiți citrice, lavanda si cedru, care se întinde în violete, piper bourbounského si muscata. În inima se află chihlimbar, patchouli si vetiver haitian.

Sticla este de remarcat pentru grosimea ei de sticlă cinstit. Sticla este greu și dens. În formă în figuri de bărbați și umeri mari. Cap poartă logo - ul Bentley .

Parfumul a fost lansat in 2015. Nosem acestui parfum este Nathalie Lorsonová.

 

Compoziție

Cap

citrice, lavanda, cedru

inimă

violet, piper bourbounský, muscata

Fundație

chihlimbar, patchouli, vetiver haitiană

zile
:
ore
:
minute
:
secunde