Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Momentum Intense - EDP

Brand: Bentley
Momentum intens este un parfum oriental lemnoase pentru barbati de la Bentley . Descrie tendințele în graba orașelor mari. Este intens, puternic și plin. bergamot MANIFESTAT, lavanda si elemi. fierbe… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Momentum intens este un parfum oriental lemnoase pentru barbati de la Bentley . Descrie tendințele în graba orașelor mari. Este intens, puternic și plin. bergamot MANIFESTAT, lavanda si elemi. fierbe geranium Sânge, boabe de tonka si chihlimbar. Parfum lemn de santal îmbunătățită, mosc și Amberwood.

Parfum lansat în 2017, Nathalie Lorson.

Compoziție

Cap
bergamot, lavanda, elemi
inimă
geranium, tonka fasole, chihlimbar
Fundație
Lemn de santal, mosc, Amberwood
zile
:
ore
:
minute
:
secunde