Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Terre D´ Hermes - EDT

Brand: Hermes
Terre D' Hermès este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați, care poate să demonstreze extravaganța în lucrurile obișnuite. Bărbatul care poartă acest parfum este în fiecare clipă irezistibil,… Descriere și parametrii
Variante produs (6):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Terre D' Hermès este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați, care poate să demonstreze extravaganța în lucrurile obișnuite. Bărbatul care poartă acest parfum este în fiecare clipă irezistibil, senzual și unic. Compoziția simplă a aromei din grapefruit, piper, vetiver și lemn de cedru confirmă că frumusețea este în simplitate.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2006.

Compoziție

Cap

grapefruit, piper

Inimă

vetiver

Fundație

lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde