Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Liskamm Silver Mesh FAJ-2518S

Ceasurile de lux de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite tuturor doamnelor cărora le place să decoreze accesorii de cea mai înaltă calitate. Fața ceasului perlat impresionează prin cifre… Descriere și parametrii
Design de culoare (13):

Descriere

Ceasurile de lux de la brandul elvețian Frederic Graff sunt potrivite tuturor doamnelor cărora le place să decoreze accesorii de cea mai înaltă calitate. Fața ceasului perlat impresionează prin cifre romane, mâini elegante și cristale clare, care strălucesc orbitor în fiecare gest. În interiorul ceasului este o mișcare Ronda elvețiană de precizie . Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel din Milano, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați-vă cu ceasurile Frederic Graff .

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde