Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Slim Runway MK3178

Brand: Michael Kors
Argintul este culoarea accesoriilor elegante care completează în mod fiabil atît costumele formale, cît și timpul liber, cu toate culorile și modelele posibile. Acestea sunt exact ceasurile de moda… Descriere și parametrii

Descriere

Argintul este culoarea accesoriilor elegante care completează în mod fiabil atît costumele formale, cît și timpul liber, cu toate culorile și modelele posibile. Acestea sunt exact ceasurile de moda pentru femei de la Michael Kors . Cadranul lor de argint este bazat pe un design simplu, care va iubi mai ales doamnelor fond de minimalism. Odată ce atașați o înaltă calitate din oțel inoxidabil trageți la încheietura mâinii, vă va fi dor de farmecul ceasului de lux.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 46 x 8,5 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile