Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VQ96J013

Brand: Q & Q
Copilului tău îi place universul? Apoi, ea va fi literalmente încântată de ceasul Q&Q . Fața lor de ceas bej este decorată cu mâini și numere contrastante distincte pentru a asigura o… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Copilului tău îi place universul? Apoi, ea va fi literalmente încântată de ceasul Q&Q . Fața lor de ceas bej este decorată cu mâini și numere contrastante distincte pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa din plastic este încoronată cu o bezelă mai masivă. Cu toate acestea, cel mai mult, fiecare mic astrolog va iubi cureaua cenușie pe care plutesc stelele, asteroizii și o planetă inelată în spațiu infinit. În lunile de vară, va fi utilă rezistența la apă până la 100 de metri, permițându-vă să înotați cu ceasul de la încheietură. Tratează-ți copiii un supliment care nu te va obosi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
35 x 39 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde