Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VR99J003

Brand: Q & Q
Ceasul Q&Q este perfect pentru orice mic aspect. Cadranul lor este captivant la prima vedere cu mâini și numere viu colorate care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Cu toate acestea, cel mai… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasul Q&Q este perfect pentru orice mic aspect. Cadranul lor este captivant la prima vedere cu mâini și numere viu colorate care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Cu toate acestea, cel mai mult, fiecare băiat va iubi cureaua albastră strălucitoare, după care racheta zboară printre nori. Rezistent la apă până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură, este, de asemenea, un element perfect. Scânteile vesele din ochii copiilor nu au preț - conjurează-le fiului tău, nepotului sau nepotului tău pe față și pe tine.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
19
Dimensiune
30 x 34 x 9,5 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde