Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pippa 1782149

Elegant, elegant și atât de incredibil de chic - tocmai asta este ceasurile Pippa sunt făcute de popularul brand de modă Tommy Hilfiger . Cadranul lor albastru-gri pariază pe un aspect minimalist -… Descriere și parametrii

Descriere

Elegant, elegant și atât de incredibil de chic - tocmai asta este ceasurile Pippa sunt făcute de popularul brand de modă Tommy Hilfiger . Cadranul lor albastru-gri pariază pe un aspect minimalist - este decorat cu mâini înguste și indici de punct și tricolorul iconic. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Tratează-te cu un supliment care nu te va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Tommy Hilfigercutia originală Tommy Hilfiger.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 39 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde