Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Milano T-Sparkling R2453139502

Brand: Trussardi
Dacă doriți să vă împodobiți cu ceva extraordinar, atunci pariați pe ceasurile italiene Trussardi , care vă vor regla perfect ținuta. Fermecați strălucitoare reflecții pietriș care impodobita carcasă… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă doriți să vă împodobiți cu ceva extraordinar, atunci pariați pe ceasurile italiene Trussardi, care vă vor regla perfect ținuta. Fermecați strălucitoare reflecții pietriș care impodobita carcasă din oțel inoxidabil. De asemenea, veți fi atrași de aurirea originală a articolului accident vascular cerebral din rozegold. Cadranul argintiu are mâini elegante, cu pietre suplimentare de sticlă. De asemenea, este demn de remarcat o a doua mână decorată cu un cap de ogar - emblema emblematică Trussardi, care simbolizează agilitatea și energia care emană din accesoriile sale. Acest lucru creează un efect cu adevărat elegant, care face din acest model un accesoriu de modă vizibil.

Observații

Ceasul se livrează în Trussardicutia originală Trussardi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
bicolor - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
65
Dimensiune
34 x 44,5 x 7,1 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde