Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Zeppelin LZ 127 Graf Zeppelin 7642-5

Codul produsului: hZP033

Zeppelin LZ 127 Graf Zeppelin 7642-5

  Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Zeppelin .
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  ZeppelinLZ 127 Graf Zeppelin 7642-55793.16out_of_stock
  LZ 127 Zeppelin au fost cele mai importante și cele mai de succes tip de dirijabil Zeppelin . Ei au fost de kilometri istorice reale care nu au fost atinse din nou. Între 1900 și 1938 compania Zeppelin GmbH a creat mai mult de 100 de dirijabile în 27 de versiuni diferite. Cea mai mare a fost în 1938 LZ 129 cu o lungime de 245 m, cu dimensiuni de 41,2 m și un volum de 200.000 m3. Patru motoare diesel Daimler, cu o capacitate de 4.200 PS s-au mutat dirijabil cu o viteză maximă de 131 kilometri pe oră și o autonomie de până la 12.000 km în Japonia, America de Nord și de Sud pentru transportul de pasageri, poștă și mărfuri.

  Ceasuri sunt realizate dintr-o combinație a unui caz de metal si curea din piele maro cu cusaturi. Dial situat sub sticla mineral durificat. 50m Rezistent la apă protejează ceas în timpul dușului. Pentru caracteristici vă rugăm să formați 24 de ore și de afișare a datei. cadran bej Clear cu cifre arabe mari sigur că vei iubi.

  Brand:

  Zeppelin

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :1 cronograf
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :oțel
  Curea :piele
  Culoarea curelei/brățării :cafeniu
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
  Greutate :71 g
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :42x46x11 mm

  Funcție

  Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  Datieră
  Alte :cardan 24 ore
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Alegeți din 31 817
  de produse
  x