Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ultra Male - EDT

Brand: Jean P. Gaultier Cod: pJG077
Variante produs (2):

Descriere

Jean Paul Gaultier Ultra Male este un miros puternic, picant pentru bărbați în 2015. Compoziția se deschide cu tonuri proaspete de par, lamaie și bergamot care sunt îmbogățite cu mirosul ușor de menta. Compoziția este completată de un miros de condimente, cedru și patchouli. Parfumuri pentru bărbați Jean Paul Gaultier Ultra Male îți îmbogățește stilul și adaugă o scânteie cu eleganță și lux. Arătați-vă personalitatea puternică și bucurați-vă de parfumul Ultra Male în fiecare zi.

Compoziție

Cap

lavanda, bergamot, pere, mentă, lămâie

inimă

salvie, scorțișoară, chimen

Fundație

vanilie, ambra, paciuli, cedru

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Jean P. Gaultier

Jean Paul Gaultier a fost născut în 1952, în Franța, în Acueil. În 1970 el a început cariera ca asistent de Pierre Cardin, urmată de J. Patou, dar în cele din urmă a revenit din nou la Pierre. Prima sa colectie proprie introdus în 1976. Deși francezul îl înghițit de la Londra, mai degrabă decât străzile atmosfera romantica la Paris. Acest artist respectat și foarte talentat aratat, de asemenea o colecție de mirosuri, care trezește pasiune și provoca sexualitatea și farmecul său. Flacoane parfumuri sale sunt extravagante, precum și activitatea sa. Aceste arome sunt un lucru foarte de lux și de prestigiu pentru oameni capabili și de succes. Bucurați-vă de voi toți JPG simturile farmec.

Mai multe despre marca Jean Paul Gaultier pot fi găsite în nostru revista.

Jean P. Gaultier
zile
:
ore
:
minute
:
secunde