Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru curățarea pielii(Supreme Balm Cleanser) 100 ml

Brand: La Prairie
Balsamul pentru curățarea pielii de la La Prairie curăță eficient pielea și o pregătește pentru odihna de noapte. Este potrivit pentru utilizare zilnică. Acest balsam va ajuta sa scăpați de stresul… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul pentru curățarea pielii de la La Prairie curăță eficient pielea și o pregătește pentru odihna de noapte. Este potrivit pentru utilizare zilnică. Acest balsam va ajuta sa scăpați de stresul de zi cu zi, elimina de pe piele machiajul si alte produse cosmetice si lasă pielea perfect curata. 

Caracteristici:

  • Balsam de curățare pentru piele,
  • potrivit pentru toate tipurile de piele,
  • pregătește pielea pentru îngrijirea de noapte
  • îndepărtează murdăria si machiajul.
  • hidratează intens pielea,
  • o împrospătează,

Cu spatula inclusa, se aplică o cantitate suficientă în palma și încălziți. Se aplică cu vârful degetelor pe pielea complet uscata și masați cu mișcări circulare până la schimbarea balsamului in ulei. Prin aplicarea de apă caldă pe stratul de ulei apare o emulsie lăptoasă. Masați pentru un timp și apoi se clătește. Clătirea finală și exfolierea fina cu materialul de muselină finalizează ritualul. 

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse  La Prairie: